Wat is Rechtsbundel? - Rechtsbundel | Juridisch advies ondernemers

Communicatie, contacten en cashflow

Rechtsbundel is in 2011 opgericht door Niels Vanaken, inmiddels 12 jaar advocaat bij Open Legal advocaten en zelf ruim 10 jaar ondernemer. Doorheen de jaren heeft Niels tal van bedrijven juridisch bijgestaan en meerdere ondernemingen zelf opgericht. Als founder en (voormalig) bestuurslid van een aantal ondernemersnetwerken, is het zijn passie om ambitieuze bedrijven op een veilige manier aan elkaar te verbinden.

Op basis van zijn eigen ervaringen als advocaat en ondernemer – zelf ook met vallen en opstaan! – pleit Niels al jaren voor een solide bedrijfsbasis. Geen risicovolle open eindjes, maar de belangrijkste bedrijfsonderdelen aan de voorzijde optimaal geregeld. De filosofie die hij met Rechtsbundel wil uitdragen is gebaseerd op 3 pijlers; communicatie, contacten en cashflow. Heeft een onderneming deze aspecten goed op orde, dan is de kans op succes vele malen groter.

Uniek netwerk van bedrijven

Beschouw Rechtsbundel best als een onderscheidend netwerk van bedrijven. Onze leden zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren, van vastgoed tot autobranche en van zakelijke dienstverlening tot high tech. Zij kiezen ervoor om bewuster en hierdoor op een succesvoller niveau zaken te doen.

Onze leden vinden het belangrijk om zich te kunnen omringen met ervaren specialisten. Doorheen het jaar willen zij alles up front goed geregeld hebben en zij verkiezen hiervoor 1 aanspreekpunt. De ‘peace of mind’ die zij hierdoor ervaren stelt hen in staat om onbekommerd hun dienst of product in de markt te plaatsen.

Rechtsbundel is inmiddels uitgegroeid tot een actief landelijk netwerk, dat ondersteund wordt door een toenemend aantal experts. Ook wordt steeds meer de verbinding gelegd met onderwijsinstellingen, zoals Fontys en Avans Juridische Hogeschool. Enerzijds met het oog op kennisdeling, anderzijds om studentondernemers te begeleiden bij hun eerste stappen in de markt. Stilaan slaat het netwerk haar vleugels internationaal uit.

Neem contact met ons op voor meer informatie over Rechtsbundel.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meld je aan voor onze Rechtsbundel nieuwsbrief!