Basis lidmaatschap - Rechtsbundel | Juridisch advies ondernemers

Basis lidmaatschap *

Je juridische vragen stel je direct aan een jurist. Onze deskundige juristen geven je een praktisch en begrijpelijk advies, waar je écht iets aan hebt. Je bereikt ons via 085-750 10 17 of via info@rechtsbundel.nl.

Via je eigen online portal heb je toegang tot de online modellenbank, dien je eenvoudig je incasso’s in, stel je direct je vraag aan een jurist, tref je een overzicht van onze agenda, schrijf je je in voor onze workshops en blijf je op de hoogte van relevante juridische ontwikkelingen.

In de digitale modellenbank vind je tal van juridische modelcontracten en -brieven. Bij elk model staat wanneer je het moet gebruiken. De modellen zijn opgesteld door juristen en steeds juridisch up-to-date.

Door het gebruik van de derdengeldenrekening van Rechtsbundel voor je betalingsverkeer bescherm je je geld, wek je vertrouwen, voorkom je lange betalingstermijnen en vermijd je onnodige conflicten. De derdengeldenrekening wordt beheerd door een onafhankelijke derde en wordt aangehouden via een bekende Nederlands bankinstelling.

Onze juristen checken de huidige algemene voorwaarden en passen deze waar nodig aan. Heeft je bedrijf nog geen algemene voorwaarden? Dan stellen wij kosteloos een goede set algemene voorwaarden op.

Uiteraard willen we voorkomen dat je een advocaat nodig hebt. Heb je toch een advocaat nodig voor jouw juridische zaak? Dan ontvangt je bedrijf 10% korting op het uurtarief van een advocaat. Door samenwerkingen met advocatenkantoren, heeft Rechtsbundel de beste advocaat voor elk probleem tegen een voordelig tarief. Steeds geldt: vaste prijzen, daar waar mogelijk. Wij brengen geen kantoorkosten in rekening.

Een klant die je factuur niet betaalt? Geef de vordering ter incassering aan ons uit handen. Wij werken op basis van No Cure No Pay. Wordt je vordering niet geïnd, dan ben je geen geld kwijt aan onze dienstverlening.

Per jaar kun je 6 incasso’s indienen. Bij overschrijding hiervan bedragen de kosten € 25,- per extra incasso.

 

* De kosten van het lidmaatschap bedragen € 69,- per maand. Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van één jaar en is beschikbaar voor ondernemingen met maximaal 25 werkzame personen. Zijn er meer dan 25 personen werkzaam binnen je bedrijf? Informeer dan naar het maatwerkpakket.

 

Meer informatie?

Juridisch goedgekeurd!

Onze leden herken je aan het Rechtsbundel keurmerk. Als drager van ons keurmerk wekt je bedrijf vertrouwen, waardoor je sneller tot zaken komt. De praktijk wijst hiernaast uit dat je minder snel in gerechtelijke procedures verzeild raakt. Je bedrijf wordt immers omringd door de beste juridisch specialisten. Hierdoor sta jij steeds een stapje voor!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

“Een goede jurist verdiept zich in mijn bedrijf”

“Soms is het handig om even te checken via Rechtsbundel of mijn bedrijf nog een juiste koers vaart. Als ondernemer vind ik het fijn om over juridische kwesties te sparren met iemand die echt de moeite heeft genomen om zich te verdiepen in mijn onderneming.”

– Dennis Engelhart, Directeur Nedborg, Eindhoven –

0
Connecting
Even geduld ajb...
Vraag over onze diensten?

Momenteel is er geen medewerker beschikbaar.

Je kunt een bericht achterlaten.

Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.

Je naam
Je e-mailadres
Je vraag
Vraag over onze diensten?

Hoi, waarmee kunnen wij je helpen?

Naam
Vraag
Vraag over onze diensten?
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?