Mediation voor je bedrijf? - Rechtsbundel | mediation specialisten

Communiceren kun je leren

Waar ondernemers met elkaar zaken doen, ontstaan nu en dan conflicten. Binnen bedrijven zelf geldt hetzelfde. Denk maar aan oplaaiende discussies tussen werkgevers en werknemers, maar ook tussen bestuurders en aandeelhouders onderling. De basis van succesvol ondernemen begint bij een goede communicatie. Via mediation en conflict bemiddeling kunnen de plooien doorgaans snel worden gladgestreken, waardoor kostbare en tijdrovende gerechtelijke procedures achterwege kunnen blijven.

Pijnpunten op tafel

Onze ervaren business mediators ondersteunen je bij het oplossen van alle mogelijke conflictsituaties. Zij streven ernaar om te komen tot de beste oplossing, die bovendien door alle betrokken partijen wordt gedragen. Als specialisten zijn zij perfect in staat om de pijnpunten boven water te krijgen en zorgen zij ervoor dat je bedrijf niet in gevaar komt.

Een succesvolle mediation voorkomt de gang naar de rechter. Dit levert je bedrijf niet enkel een substantiële kostenreductie op, maar bespaart je onderneming ook negatieve energie, imagoschade en ongewenste media aandacht.

Een situatie waarbij mediation in de praktijk ook succesvol wordt toegepast is de verkoop of overdracht van je onderneming. Immers gaat het hierbij niet enkel om de cijfers, ook is van belang dat jij en de andere partij gevoelsmatig op één lijn komen. Ook hierin kunnen onze specialisten je ondersteunen.

Ervaren scheidsrechters

Al onze business mediators zijn gespecialiseerd en gecertificeerd. Zij beschikken over een goede dosis mensenkennis en gaan geen enkele uitdaging uit te weg. Meer dan eens zijn zij erin geslaagd om complexe conflictsituaties tot een goede einde te brengen. Hieronder tref je de contactpersonen van de organisaties waarmee Rechtsbundel samenwerkt.

null

Marc de Rooy

Resolute mediation
null

Stefan Verdonk

Verdonk Legal & Mediation

Ondersteuning bij een conflict?

0
Connecting
Even geduld ajb...
Vraag over onze diensten?

Helaas is er momenteel geen medewerker beschikbaar.

Je kunt gerust een bericht achterlaten, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

 

Je naam
Je e-mailadres
Je vraag
Vraag over onze diensten?

Hoi, waarmee kunnen wij je helpen?

* Naam
Vraag
Vraag over onze diensten?
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?

    Meld je aan voor onze Rechtsbundel nieuwsbrief!