Gebruik een goed contract - Rechtsbundel | Juridisch advies ondernemers
Weet met wie je zaken doet
21 maart 2018
Neem zekerheden op in je contract
23 april 2018

Gebruik een goed contract

Als je zaken gaat doen met een andere partij is het erg belangrijk om de gemaakte afspraken schriftelijk vast te leggen. In deze video geven we tips over het opstellen van een goed contract en benadrukken we het belang van algemene voorwaarden. [...]

Als je zaken gaat doen met een andere partij is het erg belangrijk om de gemaakte afspraken schriftelijk vast te leggen. In deze video geven we tips over het opstellen van een goed contract en benadrukken we het belang van algemene voorwaarden. 

Contract

Vind je het lastig om afspraken op papier te zetten? Juist al je de relatie met je zakenpartner goed wilt houden is het van belang om in ieder geval de meest essentiële zaken vast te leggen. Hierdoor weet je wat je aan elkaar hebt, heb je concreet iets om op terug te vallen en voorkom je onnodige discussies. Vergeet ook niet dat het gebruik van goede contracten professionaliteit uitstraalt!

Algemene voorwaarden

Gebruik ook goede algemene voorwaarden. Daarmee geef je aan hoe jouw bedrijf functioneert. Door het gebruik van algemene voorwaarden kun je bovendien de contracten van je bedrijf beperkt houden.

Weigering schriftelijke vastlegging?

Wil iemand de afspraken niet schriftelijk vastleggen? Vraag jezelf dan af of je wel zaken wilt doen met deze partij!

Roos van den Berkmortel
Roos van den Berkmortel
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.
0
Connecting
Even geduld ajb...
Vraag over onze diensten?

Helaas is er momenteel geen medewerker beschikbaar.

Je kunt gerust een bericht achterlaten, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

 

Je naam
Je e-mailadres
Je vraag
Vraag over onze diensten?

Hoi, waarmee kunnen wij je helpen?

* Naam
Vraag
Vraag over onze diensten?
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?