Bedrijfsanalyse - Jouw bedrijfsanalyse op maat gemaakt | Rechtsbundel

Bedrijfsanalyse

Als nieuw lid van Bundel brengen wij jou bedrijf graag in contact met onze leden. Ook stellen wij jou voor aan onze investeerders. Maar vooral vinden wij het belangrijk dat jij veilig en zorgeloos zaken doet. Wij willen je onderneming dan ook door en door leren kennen. Dit leren kennen gebeurt via onze bedrijfsanalyse. Uit ervaring weten wij dat onze bedrijfsanalyse je positief zal verrassen. Nadat wij jouw bedrijf onder handen hebben genomen, ga jij immers op een andere wijze ondernemen. Onze analyses scoren gemiddeld een 8,7 en daar zijn wij trots op!

Meten is weten

Onze bedrijfsanalyse leidt tot een bewuster niveau van ondernemen. Als ondernemer weet je niet altijd dat je bepaalde risico’s loopt. Soms ben je hiervan wel bewust, maar onderschat je de ernst van deze risico’s. Of je denkt dat je alles goed geregeld hebt, terwijl dit niet het geval blijkt te zijn. Geen enkel bedrijf heeft alles perfect op orde. Denk jij van wel? Daag ons uit!

Wat kun je van onze bedrijfsanalyse verwachten?

Je kunt verwachten dat wij alle aanwezige bedrijfsrisico’s voor je in kaart brengen en deze wegnemen. Tijdens een uitgebreid, persoonlijk gesprek gaat een van onze advocaten je organisatie volledig doorlichten. Via een gerichte methodiek nemen we jouw bedrijfsstructuur, gebruikte contracten en algemene voorwaarden onder de loep. Ook controleren we jouw personeelsbeleid, debiteurenbeheer en privacy beleid. We bespreken de aanwezige financieringen en verzekeringen en de bescherming van jouw intellectueel eigendom. Alle belangrijke bedrijfsonderdelen komen dus aan bod, waarbij onze specialist je huidige processen gedetailleerd screent.

Bedrijfsrapportage op maat

Op basis van deze bedrijfsanalyse brengt onze specialist alle aandachtspunten en mogelijke risico’s binnen je bedrijf in kaart. Je ontvangt van ons een uitgewerkte bedrijfsrapportage, waarbij ieder besproken onderdeel aan bod komt. De vastgestelde risico’s voorzien we meteen van praktische aanbevelingen, waardoor je de interne verbeterpunten eenvoudig kunt doorvoeren. Onze rapportage geeft je een helder beeld van je organisatie en houdt je een constructieve spiegel voor. Hierdoor ga jij je organisatie door een andere bril bekijken.

Bedrijfszaken verbeteren

Vervolgens gaan wij samen met jou de vastgestelde verbeterpunten een voor een aanpakken. Dit doen wij aan de hand van een concreet stappenplan, gekoppeld aan een tijdsplanning. Hiermee zorgen we ervoor dat jij als ondernemer niets meer te vrezen hebt. Ondernemen moet en kán prettig zijn.

Bundel keurmerk

Heb jij je bedrijfszaken voldoende op orde? Dan ontvang je van ons het Bundel keurmerk. Vanaf dat moment brengen wij je in contact met onze andere leden, zodat jij samen met hen succesvol business genereert. Ook stellen we je bedrijf voor aan onze investeerders in het geval van een kapitaalsbehoefte. Voor onze leden en investeerders vormt het Bundel keurmerk het bewijs dat zij veilig met jouw bedrijf in zee kunnen gaan.

Behoefte aan ondersteuning?

Meld je aan voor onze Rechtsbundel nieuwsbrief!